diumenge, 3 d’octubre del 2010

PEDALADA PER SANT BOI I LA COLÒNIA GÜELL

Avui diumenge ens hem trobat a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Boi 7 persones. Pocs però ben avinguts, i decidim inaugurar el nou carril-bici que surt de la Rambla Rafael Casanova, passant per davant del psiquiàtric i arribant fins el col.legi Llor. Des d'allí el nostre company Jaume ens explica moltes coses interessants. Per exemple, que la masia que veiem es diu masia del Llor i que per això el col.legi es diu així. També veiem el bosc de Santa Bàrbara i, al fons, la muntanya de Sant Antoni. Disfrutem d'aquesta vista amb arbres i muntanyes.

Després continuem fins la Colònia Güell i fem unes cervesetes al bar de l'Ateneu. I, tornant cap a Sant Boi, se'ns afegeixen dues persones més: la Marta (es diu com jo) i la seva filla Mariona, amb qui arribarem davant del nou hospital. Malauradament, han tret el carril-bici que hi havia. Per tant, jo crido, tota reinvindicativa: "Volem carril-bici a l'hospital, i pàrking-bici! La bicicleta és salut!" Unes quantes persones que hi ha a l'entrada em miren amb una barreja de sorpresa i riure. Els dono un parell de fulletons de la nostra associació i seguim pedalant.

Tornem a la Pl. de l'Ajuntament i ens dirigim al polígon industrial on fan una fira del motor que inclou, però, un estànd de Bicicletes Monty on alguns de nosaltres provem bicis elèctriques.

Finalment, acabem fent el vermut-dinar a la Rambla. Ja se sap, aquesta és la benzina que necessitem anant en bici. I sinó, també.

Aquí teniu unes quantes fotos d'aquesta sortida.

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada