dilluns, 27 de setembre del 2010

7a PASSEJADA EN BICICLETA PEL BAIX LLOBREGAT I DEMANDA DE MILLORES


Diumenge 26 de setembre: alguns socis i simpatitzants de Bici Baix vàrem participar-hi com cada any. En general, la pedalada va estar ben organitzada i amb prou seguretat per a les més de 200 persones que vàrem sortir de Sant Boi, i més de 1.000 en total. Cal destacar la bona feina de la policia local que anava també en bicicleta (vegeu la foto). Va ser, doncs, una passejada maca que anima a la gent a anar en bici. Endavant amb aquesta iniciativa!No obstant, des de la nostra associació creiem que cal anar avançant molt més per a normalitzar l'ús de la bicicleta. Hi ha carrers on LA LIMITACIÓ DE VELOCITAT DELS COTXES NO ES COMPLEIX. AIXÍ PERILLA LA SEGURETAT DELS USUARIS DE LA VIA PÚBLICA MÉS DÈBILS: VIANANTS I CICLISTES. Cal, doncs, que l'Ajuntament de Sant Boi, així com la resta d'ajuntaments del Baix Llobregat i d'arreu de Catalunya, posin remei a aquests problemes ja!

Pel que fa a les connexions per a ciclistes i vianants interurbanes hi ha molta feina a fer encara. VOLEM UN PONT A L'ALÇADA DEL CENTRE DE SANT BOI PER PASSAR A PEU I EN BICI A L'ALTRA BANDA DEL RIU! Els cotxes tenen aquesta facilitat però caminant o pedalant només es poden agafar camins, sovint enfangats per la pluja, això si no està ja tot directament inundat. Els polítics han de promoure molt més els mitjans de transport no contaminants i saludables (bicicleta i caminar) no només per sortir de passeig el cap de setmana sinó per a fer-ne ús diari: anar a treballar, etc. I més ara quan els desplaçaments a peu i en bicicleta són una gran alternativa amb la gran crisi econòmica que patim.

Marta

Hem penjat una selecció de fotografies fetes pel nostre company Juanmi de la bicicletada, ja que en tenim moltes per posar. Si algú de Sant Boi, o del Baix Llobregat té interès per alguna, feu-nos arribar un correu electrònic amb la vostra descripció, per veure si podem atendre la vostra petició.

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada