dimecres, 30 d’abril del 2008

PLATJA DEL PRAT A FINALS D'ABRIL


L’últim diumenge del mes d’abril i amb un dia gairebé estiuenc, vam anar fins la Platja del Prat, pel camí que voreja el riu pel marge dret, sense necessitat de passar per carretera.

Després del camí del sorral, que quasi tots ja coneixiem, s’està acabant d’arreglar un bon passeig que va des del pont de l’Autovia fins al pont del Mercabarna. No sé el que s’hi farà exactament, però es un espai molt ample que enllaça tot passant per sota el pont, amb el camí de terra que, continuant pel costat del riu, arriba fins a la reserva d’aus. Seguint pel camí del costat d’aquest Parc Natural, on vam parar per mirar els aiguamolls i els ocells, vam arribar fins a mar on hi han posat un mirador. La intenció era quedar-nos en aquella platja una estona, però estava tancat. Així que vam decidir que després de descansar una estona per beure i menjar alguna cosa, aniriem fins a l’altra platja del Prat que s’hi arriba pel carril bici.

Aquest carril bici que surt des del centre urbà del Prat, està molt concorregut, tant de bicis com de vianants. Nosaltres el vam agafar a mig camí.

Un cop allà vam fer un aperitiu al “xiringuito” que també estava bastant “a tope” i el personal estava una mica atabalat. Però ja se sap, amb un dia tan esplèndid com feia, la gent tenia ganes de sortir…

Per tornar, vam fer la mateixa ruta, doncs a tots els va agradar molt.
I és que la primavera es fantàstica, només cal que veieu a les fotos com estàven les ginestes al camí del sorral, totes florides i amb una intensa olor.

Arribavem a Sant Boi a les tres tocades i amb força gana per dinar.



Aquí podreu veure les fotos que vam fer :
FOTOS SERGI - FOTOS M.ÀNGELS



Fins la propera!

M. Àngels

3 comentaris:

  1. Entre la ginesta, les patates braves al xiringuito i l'Elena... m'heu fet venir calor fins i tot a mi!

    Que divertides les amaques de ciment pe rmirar els avions! No cremen quan s'escalfen pel sol?

    ResponElimina
  2. la primera vez que he ido con esta gente y no creo que sea la ultima, buen paseo por el prat y nada a esperar la proxima, saludos

    ResponElimina
  3. soy manolo el anonimo es que nunca he entrado por aqui

    ResponElimina