dilluns, 26 de maig del 2008

Properes Sortides Maig-Juny-Juliol

Hola biciamics!!,
Com que les últimes sortides no s'han pogut fer a causa de la pluja, vam decidir posar les properes sortides pels mesos següents, però si algú te un altra proposició i es pot fer, que ho digui. Les propostes són aquestes:

- Dissabte 31 de maig a les 18h. a la pl. de l'Ajuntament per anar a la Colònia Güell per veure un Mussol que surt a una masia de les afores de la Colònia. Després, podem prendre alguna cosa a la plaça de l'Ateneu. Com que la tornada serà pràcticament de nit, heu de portar llums i roba re-flectant. Sortida molt fàcil i adient per famílies amb nens.

- Diumenge 8 de juny a les 10h. a la pl. de l'Ajuntament per anar a fer una passejada per la muntanya de Montjuich de Barcelona (qui no s'atreveixi a pujar amb bici, anirem per les escales mecàniques). Podem portar entrepans i dinar a qualsevol lloc que ens assembli bé. Porteu càmeres de fotos perquè la vista de tota la ciutat i el port és molt maca.

- Dissabte 21 de juny a les 19h. a la pl. de l'Ajuntament per anar a la platja de Gavà per fer una Sardinada, com la que vam fer l'any passat, però aquesta vegada hi haurà quasi bé lluna plena. Com la tornada serà de nit, heu de portar llums i roba re-flectant.

- Dissabte 5 de juliol a les 18h. a la pl. de l'Ajuntament per anar a fer una passejada nocturna per Barcelona. Farem un volt per on la gent que hi vagi, li agradi més. Soparem i desprès la tornada la podem fer en tren, ja que els dissabtes funciona tota la nit. Com les altres nocturnes, heu de portar llums i roba re-flectant.

- Dissabte 19 de juliol a les 17h. a la pl. de l'Ajuntament per anar a la platja de Viladecans pel carril bici nou. Anem aviat per poder banyar-nos i desprès de sopar (cadascú que porti el que més li assembli), tornarem pel mateix camí cap a Sant Boi. Com les altres nocturnes, heu de portar llums i roba re-flectant.

A partir d'ara, ens podreu trovar a Cal Ninyo el primer i el tercer dimecres de cada mes de 19 a 21h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada