dimarts, 15 d’abril del 2008

DIUMENGE AL CARRER XIPRERET


13 d’abril, 10 del matí.

Plaça de l’Ajuntament.


Els més puntuals van arribar des de Barcelona, l' Elena, en Carles, la Cristina i la Yolanda. La resta, de Sant Boi. En total una colla de 13, vam sortir del poble pel camí del sorral. Travessant el riu per la passarel·la fins a Cornellà, vam continuar per la zona industrial i l’avinguda del carrilet fins a arribar a l’Hospitalet.

Un cop allà vam pujar pel carril bici de la rambla Just i Oliveres per passejar-nos per les places i carrerons de l’antic Hospitalet, fins a arribar al nostre destí “el carrer Xipreret” ,un dels carrers més emblemàtics de l’Hospitalet.
Hi ha la casa Espanya, un bonic edifici de l’any 1563, ara Museu d’Història de l’Hospitalet, on hi solen fer exposicions, encara que aquest dia no n’hi havia cap.
Vam passejar-nos a peu pels gairebé 100 metres de carrer, per conèixer tots aquells acollidors racons, dels que la Feli ens anava explicant una mica d’història.
Continuant la ruta pel carrer Major i donant unt tomb per d’altres carrers vam entrar als jardins de Can Sumarro, antiga masia de l’any 1580 i que actualment acull una biblioteca.

Després tot pedalant vam pujar fins al Parc de Can Boixeres. Uns bonics jardins envolten el Palauet , on actualment s’hi celebren casaments i d’altres esdeveniments.

Ja es va fer l’hora de tornar cap a casa, així que vam començar el camí de tornada. En un punt de la Rambla el grup es va dividir en dos: els que van anar cap a Barcelona i els que vam tornar cap a Sant Boi.

Prop de tres quarts de tres ja érem a la Plaça de l’Ajuntament.

Una excursió gens cansada i molt tranquil·la. On molts vam descobrir el cor de l’Hospitalet per primer cop.

Bonics racons que inciten a fer fotos, al menys a mi...
Així que els qui vulguin veure’n les fotos podeu entrar a l 'ÀLBUM.


M.Àngels

1 comentari:

  1. Ei, molt bona pensada la de la Feli!!

    Mirant les fotos no sembla que fóssiu a L'Hospitalet, més aviat semblava més enfora, a comarques. No sabia que tingués un casc antic tan bonic ni tan poètic, i veig que la Feli s'ho va currar també. Bravo! Cada cop sortides més completes i professionals.

    I és veritat que vas fer fotos molt maques! Crec que la preferida és... "Arnau pensatiu" :P

    ResponElimina