dimarts, 17 de juliol del 2007

PASSEJADA NOCTURNA PER BARCELONA

Diuen que les bicicletes són per l’estiu, però jo crec que són per tot l’any, només que a l’estiu hi ha més estones per a gaudir-les. I la veritat és que pedalar de nit, es tant : agradable, refrescant, relaxant, divertit ... Per això aquesta sortida de dissabte passat va valer la pena.

La colla de Sant Boi, ens vam trobar a les 7h. de la tarda, a la Plaça de l’Ajuntament i amb el carrilet vam arribar a la Plaça Espanya, on havíem quedat amb els “Amics” de Barcelona. Quan vam ser-hi tots i després de resoldre, com aquell que res ,algun “entrebanc” (com ara: una cadena trencada ...), vam baixar pel Paral.lel fins al Port Vell. Allà vam aprofitar que hi havia atracats els 35 velers de la regata MEDITERRÀNIA 2007, per a fer-hi una ullada. Va estar molt bé, i no hi ha gaires oportunitats com aquesta per a veure’ls tots junts.

Després, continuant per la vora del port, vam anar passejant fins la platja de la Barceloneta i el Port Olimpic. Per aquell indret hi vam sopar. Algú va donar la idea d’anar a un “ FRES CO “, i la veritat és que va estar encertat, s'hi va menjar bé i a un bon preu. Després d’una bona sobretaula, que s’allargà passada la mitjanit, vam tornar a pujar a les bicis, per anar a passejar pel barri gòtic.

M’encanta passejar per aquells carrerons, de nit, mullats per les mànegues dels camions de la neteja, agafen una lluentor que els hi dona un encant especial. Les seves llums tènues i càlides t’envolten i et transporten al passat. Es un parèntesi que s’acaba quan sortim a la Rambla. Allà, de sobte, tornem a l'avui , l’avui sorollós, de gent que va amunt i avall, de gent asseguda a les terrasses, de turistes cridaners i de cotxes estressats.

Pugem per la Rambla, passem la Plaça Catalunya i seguim per la Rambla de Catalunya fins el carrer Diputació. Allà hi agafem el carril bici que ens portarà a la Plaça Espanya on després d’acomiadar-nos de tots els que es quedaven a ciutat, vam agafar el Carrilet per a tornar a Sant Boi.

El trajecte de tornada va ser d’allò més amè, vam cantar, explicar acudits i fins i tot ballar!. Arribàvem a l’estació de Sant Boi a les 2h. de la matinada, amb molt bon regust de boca i ganes d’organitzar-ne un altre. Els qui volgueu veure'n les fotos cliqueu aquí.

M.Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada