dilluns, 23 de juliol del 2007

PASSEJADA NOCTURNA : LA COLONIA GÜELL - SANT BOI + BALL

Aquest dissabte 21, vist l’èxit del dissabte passat, la Marta va organitzar una altre sortida nocturna. Va ser una passejada per La Colònia Güell i Sant Boi, per acabar al Parc de la Muntanyeta, on s’hi feia ball.

Així que ens vam trobar a les 7h. de la tarda a la plaça de l’Ajuntament, lloc habitual de trobada i vam iniciar el recorregut. Érem una bona colla, uns 15 ó 16 (depèn de l'estona). Nosaltres els de Bicibaix, ja n’érem 7, la resta, els “Amics” que van venir de Barcelona i l’Hospitalet. Vam arribar a la Colònia, amb poc menys de mitja hora i un cop allà vam voltar pel poble, fent algunes parades per a poder veure algun dels seus singulars edificis com són: Can Solé de la Torre, antiga masia, que va ser residència de la família Güell, La Cripta, la Torre Salvana, l’Escola, Ca l’Espinal... Després de voltar una bona estona pels tranquils carrers, ens vam asseure a la terrassa de l’Ateneu on hi vam prendre alguna cosa.

Ja eren quarts d’onze quan vam fer el camí de tornada a Sant Boi per anar cap al ball. El Parc de la Muntanyeta estava animat i nosaltres encara ho vam animar més. La gresca va durar fins que van acabar el ball, a quarts de dues de la matinada, hora en que vam tornar a casa. Un altre dia força divertit.

Per veure en imatges d'aquesta sortida, podeu anar a l' àlbum de la M.Àngels i a l' àlbum del Carles.

M.Àngels.

#

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada