dilluns, 19 d’octubre del 2015

DIUMENGE MODERNISTA A LA COLÒNIA GÜELL

Aquest cap de setmana vam visitar la Colònia Güell perquè se celebrava la Fira Modernista, arribant als seus 10 anys. Un esdeveniment que compta amb la col.laboració de veïns, tant de al Colònia com dels seus voltants, recreant l'ambient de l'època en què es va fundar. Malgrat el temps va ser una mica tristoi, la celebració manté un to de festa i animació que atrau molta gent, i de la qual poden estar molt orgullosos.




Entre les diferents elements d'aleshores, no podia faltar la bicicleta. A més a més d'un exemplar de bicicleta una mica massa modern, on el vestit era més adient a la festa, també vam trobar altres elements d'interès. Per exemple, les bosses i moneders dissenyats per HC, l'artesania tèxtil, amb motius i dibuixos de bicicletes molt atractius. Ben dissenyats, des del més discret al més llampant, i a preus raonables.
Pel que fa la tema de la mobilitat, es fa evident que sense els aparcaments de cotxes a l'exterior de la colònia, no s'hi podria arribar. Per altra banda, això permet que la gent pugui circular-hi per l'interior sense problemes amb els vehicles a motor. A més a més del tren i de l'autobús, cal tenir present que els cotxes serveixen per tenir-los a una distància prudencial. I que no ens calen tants per mantenir una societat plenament desenvolupada i amb una bona qualitat de vida.

Sergi