diumenge, 17 de novembre del 2013

Posant a Prova el Gual

Avui havíem de fer la sortida conjunta amb els companys d'Amics de la Bici, però per la previsió del temps la vam anul.lar, i s'ha ajornat per al proper diumenge, si el temps ho permet, és clar.

Tot i així, alguns valents han aprofitat per anar a veure com estaven les obres del nou gual que s'està construint entre Sant Boi i Sant Joan Despí, a l'alçada de la depuradora. La setmana anterior ja vam veure que la part principal ja estava acabada, i que només quedava rematar els accessos, sobretot formigonar la part de Sant Boi, que avui ja hem constatat que està gairebé a punt. Segons les nostres estimacions, es podria inaugurar per la Fira de la Puríssima.

De moment, el riu ja ha cobert el gual i veurem com passa aquesta prova de foc, o millor dit, d'aigua. No fos cas que passès com amb les goteres del Mercat dels Encants de les Glòries a Barcelona. Bé, els valents han estat sorpresos per la pluja, però el pont del Ferrocarril ha aixoplugat a la colla. Com que el gual ha estat projectat, licitat i executat pels ajuntaments respectius, haurem de parlar de les actuacions de les administracions "públiques", més que dels processos de participació ciutadana. En tot cas, recordarem el refrany castellà que diu " a caballo regalado, no le mires el dentado ". Gaudim-lo!

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada