diumenge, 11 de novembre del 2012

SORTIDA A LA RIERADA

Aquest matí ens hem trobat 12 persones amb moltes ganes de fer aquesta pedalada, tot i que el temps era una mica plujós i que calia passar per alguns camins enfangats. No obstant, les ganes hi eren i més amb la perspectiva de poder compartir una truita de patates que el Xavier tan amablement ens ha ofert per menjar més tard. A mig camí ha estat a punt de caure-li de la bici la bossa on portava aquesta meravellosa truita però finalment ha arribat al seu destí i ens l'hem menjat encara amb més ganes.


                                                           Salt d'aigua de La Rierada


Com que la riera de Vallvidrera baixava tan plena d'aigua no hem pogut passar més enllà. La Paqui ha aprofitat per descansar una mica, cosa que també ens ha anat bé a la resta per menjar-nos la truita comunitària, galetes de xocolata i mandarines. El Jordi ha arreglat la seva punxada i el Francesc ha vist que, una vegada més, no podia arribar al final d'aquesta sortida on hi ha aquest bonic salt d'aigua de la foto que a l'Elena i a mi ens agrada molt. Per tant, caldrà tornar a repetir aquesta sortida més endavant. De moment, però, hem passat un matí prou agradable.

Gràcies a l'Àlex hem pogut descobrir uns túnels que van paral.lels al camí del riu entre Molins i Sant Feliu. Era divertit passar-hi amb bici. I ja una vegada a Sant Boi, cadascú ha marxat a casa seva a dinar excepte el Sergi, l'Elena i jo que hem fet el vermut final a La Rambla. Aquí trobareu les fotos de la sortida.


A reveure,

Marta i Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada