diumenge, 19 d’agost del 2012

Quan el Gra de Sorra compta



Entre la primera i la segona fotografia podem veure que s'ha millorat la circulació en el pas del camí que creua la riera de Cervelló a l'alçada de Sant Vicenç dels Horts. Quan vam fer l'excursió de la Mola els companys es van trobar que s'havien col.locat travesses de ciment provinents de les obres de l'AVE. Es volia deixar passar l'aigua de la riera per quan ploguès, però aquesta solució era pitjor que la situació anterior. 
Vam cridar a "so metent",  que és l'antic i sempre vigent avís de quan les coses no estan prou ben fetes. I l'associació va fer arribar la petició per treure les travesses que eren un perill per a tothom que volia passar el gual. Vam explicar al cas a diferents entitats del Baix Llobregat vinculades a la mobilitat, i a l'ajuntament corresponent, en aquest cas Sant Vicenç. Al cap d'un mes una amiga ens va avisar que ja les havien retirat.  I avui després de comprovar-ho, i veure que s'ha mirat de reomplir algun forat més gros, estem contents i agraïts. Contents perquè s'ha pogut arreglar el nyap ràpidament, i agraïts tant a les entitats que ens han recolzat com al mateix ajuntament que ens ha escoltat i ha entès que calia trobar una altra solució millor.
De moment, tothom que hi passi podrà fer-ho amb les precaucions necessàries, tal com calen normalment. Com deia Manuel de Pedrolo: "queixa't sempre, encara que pensis que no serveix de res..." Sempre serveix a tu, i a tothom. Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada