divendres, 30 de març del 2012

La Bicicleta és la vostra Moda?

Fa anys que a Catalunya es va aconseguir ressucitar la bicicleta com a vehicle. Havia quedat arraconat per un mal entès progrés que donava tota la primacía al cotxe privat. Només per a nens, i per a fer esport. La gran embranzida es va fer als anys noranta, i es va convertir en l'abanderada de certes opcions polítiques, la qual cosa tampoc no era veritat. Ara que s'han canviat les tornes politiques, sembla ser que es vol fer marxa enrera en la seva normalització ciutadana. És a dir, aquells que la van fer servir per als seus interessos polítics, ara la deixen de banda per altres interessos. Abans potser estava de moda, però ara potser no? Que té a veure la política amb un mitjà de transport, amb la seva eficiència, o la seva democratizació? En tot cas, la bicicleta no segueix les modes polítiques, ni ganes.

Sempre serà una opció per a la gent que pugui i vulgui sortir de cap de setmana, en el dia a dia, per anar a comprar, a la feina, d'excursió, ... cap problema. Si arriba la primavera i la sang s'altera, quan la natura ens crida amb més força a agafar-la, i pedalar cap allà on volguem, ja ho sabeu, poseu-vos guapos, per fora i per dins. En molts aparadors de comerços trobareu el petit tricicle, alguna bicicleta retro, etc.. i unes bones fotografies a mida natural. Com per exemple, a la botiga Turcó del carrer Lluís Castells.
Els ulls s'animen contemplant les noves col.leccions de roba interior per a dona, ep, que també hi ha per a homes! A més a més, faran descompte per als nostres socis i sòcies, és a dir, tothom de l'associació. Ja ho sabeu, poseu a punt la bicicleta, i poseu-vos la millor roba per circular pel carrer. Perquè la bicicleta no passarà mai de moda!

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada