dilluns, 1 de febrer del 2010

TAI-TXI A CAN DIMONI


Dissabte 30 de Gener de 2010


Primera sortida “oficial” de l’any.

Després d'unes setmanes de poca activitat com a grup, ja que les festes i els compromisos del mes de Desembre i Gener ens han mantingut "ocupats”, hem tornat a les nostres sortidetes en bici. I què millor que començar l'any amb bones energies anant a les Basses de Can Dimoni a fer una estona de Tai-Txi.

El nostre amic Miquel ens ho va proposar dies enrere i ens va semblar genial.


Així que ens trobem a la plaça de l’ajuntament a les 3 de la tarda havent dinat lleugerament, perquè és millor no estar gaire tip per fer exercici. Avui la colla no és massa gran: en som vuit, set dels habituals i un nou amic que ha vingut a conèixer-nos, en Juan Miguel.


Sortim tranquil·lament cap al Parc Agrari, per on pedalem fins arribar a la zona de picnic que hi ha al costat de la Bassa gran de Can Dimoni.

Deixem les bicis i ens disposem a seguir les instruccions del nostre “mestre” en Miquel.

Ningú de nosaltres havia fet mai Tai-Txi, a excepció del nostre nou amic, que va resultar ser un bon coneixedor d’aquesta disciplina i que ens va oferir la seva visió i vivència personal.

Fem una classe d’iniciació i resulta ser tant engrescadora que tots hem quedat amb ganes de repetir-ho…


L’exercici ens ha obert la gana i aprofitant que encara queda una estona de sol, berenem en una de les taules. S’afegeixen al grup els nostres amics en Pere i la Susanna , que han vingut amb cotxe per passar una estona amb nosaltres.

Es pon el sol i el fred ens fa marxar.

Prop de les set arribem al lloc d'on em sortit i per acomiadar-nos anem a prendre una xocolata ben calentona, mmmmmm… reconfortant!


Fins la propera

M.Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada