dimecres, 17 de febrer del 2010

CALÇOTADA CARNAVALESCA


Després d'una setmana freda i plujosa i d' estar pendents de "l'home del temps"... el dia ha estat millor del que ens pensàvem.

A les 10h, quan ens trobem a la plaça de l'ajuntament, el matí és ben gris i molt fred. Fins i tot cauen unes gotetes que semblen de neu, però això no ens atura i després de carregar la furgoneta del Maiol fins al cap de munt amb la llenya, el menjar i d'altres trastos, sortim amb les bicis cap a Sant Feliu pel marge esquerre del riu.

Avui som molta colla, entre els que hi anem amb bici que som la majoria i els que fan cap al lloc de trobada, superem la trentena.

Anem fent el camí tranquil.lament i en una horeta ja hem arribat a l'esplanada on hi ha les barbacoes i les taules prop de l'ermita de la Salut.
Allà ens trobem amb els que han anat amb la furgoneta i amb l'Ignacio. Ell ha marxat més d'hora per guardar lloc... ens havien dit que allà sempre hi ha molta gent.

Ja han començat a encendre foc, hi ha molta cosa per coure...
I mentre alguns s'encarreguen del foc, d'altres pugem a veure l'ermita que està dalt d'un turonet. Aprofitem per a fer un cafè al bar que hi ha a la masia del costat per escalfar-nos una mica.

Ha sortit el sol i es van coent els calçots, les carxofes, les patates, els pebrots i les albergínies, mentrestant sona la música i n'hi ha que es converteixen en "dimonis", d'altres en "fades" o "angelets"... és carnaval!!!

En som bastants per preparar el menjar i tenim uns bons cuiners que fan una bona feina, mentre els altres esperem ballant o xerrant. Això sí, quan el menjar és a punt no cal dir-ho dues vegades, tots ens asseiem a taula en un no res.
Mmmmmm... tot està boníssim, sembla que hi ha gana.

Després de dinar, una estona de relax xerrant, jugant, passejant o provant la bici de l'Ignacio, que és tota una atracció.
Són poc més de les cinc i potser ens hi haguéssim quedat una estona més, però el dia encara és curt i el fred ja comença a fer-se notar, així que decidim recollir tots els trastos i marxar cap a casa.
Tornem pel mateix camí que hem anat. En arribar al riu el sol ja és a punt d'amagar-se pel darrera la serralada, entre el Montbaig i el Montpedrós.

Un diumenge de carnaval molt divertit!

M.Àngels


FOTOS : Albert

FOTOS : M.Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada