dimarts, 19 de maig del 2009

EN BICI A MOLINS DE REIAquesta sortida, anunciada també a la revista "Viure Sant Boi", ha reunit aquest cop 47 ciclistes.

Petits i grans sortim de Sant Boi per anar fins a Molins de Rei. Degut a la crescuda del riu per les passades pluges, hem d'anar a travessar el riu per la passarel·la de Cornellà , doncs el pas de Sant Boi fa setmanes que està anegat d'aigua.

Anem seguint riu amunt pel marge esquerra i encara que hi ha algun tram una mica esbotzat per les obres, el camí està força bé.
Arribem als Aiguamolls de Molins pels volts de les dotze del migdia.
Allà el grup es divideix en dos, els que estan més cansats es queden i la resta seguim camí amunt fins la zona de "pic-nic"on esmorzem.
Una estona de repòs i tornem cap als Aiguamolls per on hi fem una passejada. Són quarts de dues, per això el grup que s'havia quedat, ja ha tornat cap a Sant Boi.
Nosaltres tornem pel mateix camí per on vam pujar, fins a arribar a l'alçada de Sant Boi. Allà decidim travessar el riu pel pont de la C -245, això sí, per la vorera i estalviar-nos la volta d'anar i tornar a Cornellà.

El sol i el vent ens han acompanyat tot el matí, per això alguns han arribat ben escalibats!!
Una sortida més, pedalant pels bonics paratges de l'entorn del nostre poble.

M.Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada