dimarts, 27 de gener del 2009

I DESPRES DEL VENDAVAL...

. Dissabte, 24 de Gener, 2009.
Un dissabte que s'anava fent estrany a mesura que anaven passant les hores i ens assabentàvem, pels mitjans de comunicació o bé per coneguts i amics, dels estralls que anava fent el vent arreu de Catalunya. El més trist, però, va ser la notícia de la mort de quatre nens del nostre poble, mentre entrenaven a l'estadi de beisbol. Van morir atrapats sota les runes, després que el vent s'endugués la coberta i cedissin les parets.
Quantes vegades escoltem a les notícies, desastres que passen en algun lloc llunyà i sembla que això no va amb nosaltres, però quan ho vius tan d'aprop te n'adones de la fragilitat del èsser humà i de que tots viatgem en un mateix vaixell.
. Diumenge, 25 de Gener , 2009.
El diumenge al matí vam sortir a passejar amb les bicis i vam poder comprovar de primera mà el paisatge desolador per allà on anàvem passant. Arbres i arbres arrencats de socarrel o trencats, caiguts sobre les cases o en mig dels carrers. Va ser la força d'un vent, que ni els avis recorden haver vist mai a casa nostra. Canvi climàtic?... que cadascú pensi el que vulgui .

Us deixo unes imatges, que en aquest cas potser diuen més que les paraules... FOTOS

M.Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada