dijous, 5 de juny del 2008

Concentració de Bicibaix per la Nati

Aquest dissabte, 7 de juny, a les 18h s'inaugura el campionat de l'Eurocopa. Jugaran Suïssa i la República Txeca. Però la gent de Bicibaix anirà a jugar un altre partit a la Plaça Universitat, i sortirem dels FGC de Sant Boi a les 17h. Un partit de suport a la Nati, la companya d'Amics de la Bici a qui alguns del nostre grup ja coneixeu. Una dona que té una personalitat excepcional, això segur, però que ara potser ella, el seu marit Toni i els seus fills, necessiten de la nostra ajuda i solidaritat. Senzillament va patir un accident aquesta setmana. Un vehicle la va atropellar en una cantonada al tombar quan ella anava pel carril bici a la dreta.
Des d'aquí us encoratgem a participar-hi, i donar ànims a la nostra companya de Barcelona. Aquí sota trobareu la convocatòria feta per l'Albert Garcia, de la Coordinadora Catalana d'Usuaris de la Bicicleta.
"Hola a tots i totes,
La "Nati" d'Amics de la Bici ha patit una topada amb un camió mentre circulava amb bicicleta pel carril bici de Consell de Cent. Com acostuma a passar, no tots els socis/es d'Amics ens coneixem, per donar-vos una referència de la Nati: col·labora des de fa molts anys amb l'associació i s'encarrega amb el seu company Toni de la impressió de pancartes, samarretes, banderoles, les tires reflectants, etc ...
El seu estat és estable dins de la gravetat i es troba a l'UCI, les innombrables lesions ens demostren un cop més la fragilitat amb la qual ens exposem en un entorn que els vehicles a motor han convertit amb molt perillós. Amics de la Bici hem decidit suspendre els actes de la campanya "Fes-te veure", no podem fer celebracions mentre una companya es a l'UCI.
Per tal de exigir més seguretat per tots nosaltres, els ciclistes. Des de Amics de la Bici us cridem a que participeu el proper Dissabte en una marxa que sortirà de la plaça Universitat a les 18 hores. Pensem que participar massivament en aquest acte és la millor manera de reclamar que accidents com el de la nostra companya no succeeixin. Fa 5 anys que en aquestes dates celebrem la Ciclonudista amb el lema " Nus davant el trànsit". Si bé és cert que, per diferents motius, no tots ens veurem amb cor d'assistir despullats a aquesta marxa, el que compta és el missatge de l'acte "Nus davant el trànsit" més que el fet en sí. Us demanem la vostra participació independentment de si aneu amb roba o sense roba. Us esperem el proper dissabte dia 7 de Juny a les 18 hores a la Plaça Universitat de Barcelona.
Albert Garcia Coordinador del secretariat de la CCUB
937842416 / 615273935 info@ccub.org
www.ccub.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada