dimecres, 12 de desembre del 2007

Tren de Bicicletes

plaça cerdà

Aquest diumenge, 16 de desembre, farem una sortida matinal.

Anirem des de Sant Boi de Llobregat fins a Barcelona amb la Bicicleta.

Es tracta de fer un Tren de Bicicletes que vagi a Barcelona.

El lema seria "Puja a la Bicicleta, i Arribaràs abans que l'AVE"!

En fi, també mirarem de passar per col.laborar amb la nostra presència en la Marató de TV3. Serà una sortida de nivell fàcil, però caldrà ser puntual.

Punt de Trobada: Plaça de l'Ajuntament de Sant Boi, al costat de l'estació dels FGC, a les 10h del matí.

Per a qualsevol dubte, truqueu al telèfon 936541518, o bé al 620356275.

Sergi

Com va anar l'excursió?

Bé, malgrat el fred d'aquest matí de desembre, ens vam ajuntar 8 persones a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi. La meitat eren companys de Barcelona, d'Amics de la Bici. A les 11'25h vam sortir cap a Cornellà, passant pel camí del Sorral, i per la passarel.la del riu. Vam anar a parar al tennis i l'institut, i al camp esportiu havien posat unes sardanes de música ambient. Com que estàvem una mica enfredorits, i per escalfar-nos, vam fer una petita rotllana fent els curts i llargs. L'estampa amb nosaltres vestits de ciclistes i ballant sardanes era de tot, però gens folclòrica. Sort que l'Anna sabia comptar els compassos. Bé, un cop a to i a punt, vam enfilar l'Avinguda del Carrilet per anar a Barcelona. Vam seguir tot el camí, passant per davant del Corte Inglés, i vam anar a parar a l'Hospitalet. Allà vam desviar-nos cap a Bellvitge degut als esvorancs de l'AVE. Però això no ens va aturar. Seguint la ruta, vam passar també per sota, la línia de Rodalies, i vam arribar a la Gran Via, a l'alçada de l'Ikea. D'allà, era qüestió de seguir el carril-bici a la vorera, i evitar els trossos que encara estan d'obres. Al cap d'una hora i quart de la sortida de Sant Boi, estàvem sobre el pont de bicicletes i vianants que creua la Plaça Ildefons Cerdà. Ens vam parar a la cruïlla, per si volíem seguir cap a Plaça Espanya, o pujàvem cap a la Diagonal per Badal. Allà ens vam trobar amb un vell combatent republicà, amic de la broma, però ferm, i amb ganes de xerrar. Coneixia el nom de Vilaboi, i no volia saber res de Sant Boi. I recordava els temps de lluita i compromís, ben amic dels esforçats ciclistes, i de tot aquell que sua la samarreta. Després de quedar amb l'Elena, que ens esperaria a la Diagonal, a la plaça Maria Cristina, vam pujar per Badal.

Davant de la Caixa vam parar, i fer una mica de pica pica. Calia retornar a Sant Boi, i els companys de Barcelona ens van deixar a l'alçada de Palau Reial. Els quatre que quedàvem vam agafar la ruta del tramvia per pont d'Esplugues, ep sense pujar al tramvia, no us malpenseu!, i vam baixar fins a Cornellà damunt la bicicleta. A la rotonda de les Aigües, l'Eli ens va ensenyar el camí pels horts per passar el riu fins a Sant Boi. La vam seguir, i vam arribar al pont per passar pel mig metre que tenim de voral, per poder entrar a la ciutat més segurament que pel camí del Sorral. Allà a les dues, ja estàvem de tornada. Ja veieu, en una hora i quart, vas i vens des de Sant Boi a Barcelona, i pots arribar abans que l'AVE, segur!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada