dimarts, 29 de maig del 2007

SORTIDA MATINAL AL DELTA DEL LLOBREGAT

Aquest diumenge pel matí, una colla de 18 bicis , vam sortir de Sant Boi per anar a visitar el tram final de la vora esquerra del riu Llobregat, un espai natural protegit on s’hi fan visites guiades.

És una zona estanyada on hi ha una gran diversitat de vegetació, entre plantes aquàtiques, pineda, canyissars que serveixen per a que les aus reposin i hi nidifiquin. Entre els camins dels aiguamolls hi han aguaits, per estar-s’hi una estona ben entretinguda veient les diferents espècies d’ocells, que en son moltes.El lloc deu canviar segons l’època de l’any, però en aquest primaveral diumenge la vegetació estava exuberant. La visita guiada no és massa llarga i hi ha un problema “acústic”.Indecís Només s’escolten les explicacions del guia si ets al seu costat, però la resta del grup no sent res, entre el vent i el soroll dels avions que passen contínuament per sobre els caps. Pot ser una de les coses a millorar. Tot hi així , val la pena poder veure els ocells des de les finestretes dels aguaits, passejar enmig dels aiguamolls i gaudir d’aquell entorn verd i humit.

A l’hora de tornar, vam dividir el grup entre els que tornàvem a casa per dinar i els que continuant pel carril bici, se’n van anar una estona fins a la platja del Prat a jugar amb els estels que portaven els nens i quedar-s’hi a prendre alguna cosa. En resum, un bonic mati de diumenge, en que el temps ens va acompanyar, fent un sol esplèndid en que l’aire fresc no deixava acalorar-nos. Cliqueu aquí per a veure’n les fotos.

M.Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada