diumenge, 26 d’abril del 2015

VISITA AL MUSEU I A LES TERMES ROMANES DE SANT BOI AMB SANT JOAN DESPÍ CYCLE CHIC

Foto a Sant Joan Despí abans de sortir.
Avui hem gaudit d'un matí de diumenge combinant la bicicleta amb la cultura. Hem anat a conèixer el grup Sant Joan Cycle Chic que tenen un Facebook i un bloc on podreu trobar les activitats que fan. Pels qui no ho sabeu, Cycle Chic és un moviment creat pel fotògraf i director de cinema Mikael Colville i mostra que pots desplaçar-te en bici sense perdre l'estil, portant roba de cada dia o roba elegant, sense necessitat de vestir-te completament d'esport. I és que la bicicleta no és només un esport, és també un transport de cada dia. Per tant, activitats com la d'avui són, sens dubte, una molt bona manera de normalitzar l'ús de la bicicleta i, a la vegada, són sortides on la gent s'ho passa bé i on es poden combinar les pedalades tranquil.les amb activitats de tipus cultural o de natura.
Tots i totes ens ho hem passat prou bé i sense cap incident exceptuant una punxada que sempre serveix d'oportunitat per aprendre o repassar coneixements mecànics bàsics de la bicicleta.
Servidora, o sigui, qui escriu aquest article, ha aprofitat per vestir-se de pubilla catalana i, així, anar ben elegant en bicicleta, típicament de diumenge festiu.

Podeu veure les fotos al Facebook de Sant Joan Cycle Chic.
Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada