dimarts, 5 de febrer del 2013

SORTIDA A L'AEROPORT AMB BARBACOA, BALL I MÉS ...

El passat diumenge 3 de febrer vam fer una pedalada fins l'aeroport, arribant-nos abans a la platja del Remolar per a fer una mica de descans i contemplar el mar. El dia era assolellat però el vent bufava de valent i les onades eren fortes. En alguns moments de la sortida vam arribar a ser 14 persones però 2 van haver de tornar abans cap a casa.
La platja del Remolar amb el fort vent i les onades. 
Pedalant cap a l'aeroport


Una vegada vam arribar a l'aeroport, passant per un carril-bici que porta directe a la Terminal 2, tal i com des de Bici Baix vam demanar fa un temps als nostres polítics, vam pujar a la 7a planta de l'aparcament de cotxes per a veure el paisatge des de dalt. La pujada la vam fer posant les bicicletes a l'ascensor. Ja veieu, els ciclistes avui dia no som el que èrem! Això sí, la baixada la vam fer per la rampa dels cotxes. Vam baixar tots per allí, menys el Manuel i la Paqui, que van tornar a agafar l'ascensor. A mitja baixada, la Laura va caure en una corva amb el seu entusiasme juvenil i una bicicleta que no acabava d'estar a punt. No es va fer mal, però. I una vegada a baix, ni rastre de la Paqui ni del Manuel. Vam trucar-los pel mòbil i finalment era que ens estaven esperant en un altre lloc.

                                   

Vam continuar la nostra ruta en direcció Can Dimoni per tornar a Sant Boi i anar a fer la nostra barbacoa. Seguia fent molt de vent i ens costava una mica pedalar tenint-lo en contra. De sobte, just abans d'arribar a prop de Can Dimoni, la bicicleta de la Laura va acabar d'espatllar-se. La roda del darrere estava totalment descentrada i amb els radis afluixats. A veure si portem les bicicletes en condicions abans de fer una sortida! Sort dels nostres mecànics, el Manuel i l'Álex que va fer un petit arranjament per poder seguir pedalant amb aquella bici. També sort del seu germà que va venir amb la furgoneta a buscar-nos i va carregar la bicicleta avariada. L'Amparo, mare de la Laura, es va solidaritzar amb la causa de la seva filla i va aprofitar per a pujar a la furgoneta.

Finalment vam arribar al lloc de les barbacoes i l'Álex va acostar la seva furgoneta amb tot el que havia portat. El que havia de ser incialment una paella es va convertir en una bona barbacoa amb botifarra, carxofes, xampinyons i patates. Amb la gana que ja teníem ens ho vam menjar molt a gust.

                                          Preparant la barbacoa
                                                       

Però les sorpreses no van acabar aquí. L'Álex i la Paqui havien recollit un esquelet de plàstic pel camí i el vam penjar d'un arbre. La Tomasa ens va ensenyar a ballar danses d'arreu del món i vam acabar ballant tots. L'Álex va treure una màquina de fer estiraments que fa que et quedis cap per avall. Però, esclar, després de dinar, molt pocs ho van provar. I el fill de la Paqui ens va fer riure de valent amb un dels seus monòlegs que prometen una brillant carrera d'actor o d'actriu, com diu ell, per portar la contrària.

Va ser una sortida on tothom ens ho vam passar molt bé. Aquí podeu veure la resta de fotos que va fer la Carme. 

I les de l'Amparo.

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada