dijous, 13 de setembre del 2012

Encetem el Nou Curs 2012-2013

Amb la pujada a l'Aplec de Sant Ramon i l'ofrena de la Diada es pot dir que comencem el nou curs 2012-2013. És cert que no som una associació de mestres o professors en el sentit estricte del terme, però sí que podem dir que tenim unes quantes coses per ensenyar, tant als nostres companys,  com als usuaris de la bicicleta al Baix Llobregat. 
Enguany hem arribat al setembre amb prou bones notícies. Vam fer una ofrena especial a Rafael Casanova ja que la Unió de Pagesos va empescar-se una panera de fruits del Delta per reivindicar l'oposició a l'Eurovegues. Per sort, la setmana va començar amb la notícia que aquest megacomplex s'instal.laria a Madrid. Per una vegada, podem respirar i gaudir d'una victòria, encara que sabem que resten molts interessos especulatius al voltant del Parc Agrari, i caldrà tenir l'orella alerta per si de cas. 
També hem pogut veure que algunes coses espatllades s'han arreglat, com la travessa de la riera de Cervelló, i la retirada de les travesses, o per exemple, les previsions de millora de la connexió entre Santa Coloma de Cervelló i el riu, etc... Petites coses que van sumant, i on anem posant cadascun el seu gra de sorra. Encara ens queda molt per fer, ja ho sabeu, i cal donar suport als companys que no són escoltats per les administracions públiques. 
De moment, continuem pedalant. Un company va aconseguir la fita d'emular a l'Ignacio. Si a ell quan va amb la bici reclinada com un llamp li diuen de "vago" cap amunt, l'altre ha aconseguit que li diguin "trampós" quan va pujar amb la bicicleta elèctrica a l'aplec de Sant Ramon passant a tots els esforçats BTTes, que bufaven i maleien les rampes des de la font de Golbes. En fi, pura enveja. Us caldrà repassar les bicicletes i tenir-les a punt per als mesos que vindran. 

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada