dimarts, 22 de desembre del 2009

Bon Nadal de Records i Esperances


Aquest Nadal serà un bon moment per recollir-nos, amb els amics i la família, o amb nosaltres mateixos. Temps de silenci, de veure les coses més fàcils i les més difícils, i de preparar-nos per a l'any 2010. De llençar a la llar de foc les coses antigues, i de renovar-nos esperant la festa de Sant Joan. Temps per rellegir els poemes de Nadal, com els del Salvat-Papasseit, o el dels Sagarra. Temps per al record dels que trobem a faltar, com el Jordi del Egido trobarà a faltar el seu germà, que ens va deixar enguany, i a qui va enviar una carta molt sentida i que l'honora. Però també sé que els valors de perseverança que ens ensenya el Jordi ens han d'ajudar a tirar endavant els propers anys. El valor de la confiança en el demà millor, en el sol després de la tempesta, i en els nous projectes que anem fent pas a pas. O què sinó podem dir del Pep Guardiola i del Barça campió?.
També és un temps d'agraïment per les coses bones que aquest any ens ha portat: un temps de relleus, de noves sortides en bicicleta, tant pel Baix Llobregat com per Catalunya, de nous mapes del Delta, de nous socis i companys, de millores en el bloc i en la gestió de l'associació, etc...
Esperem que el proper any poguem esmenar els errors del 2009, com per exemple, la reforma de la llei de trànsit a l'estat espanyol, que ha millorat el cobrament de les multes, però que ha deixat els mals conductors a la carretera. El missatge que s'ha donat és negatiu per a la sinistralitat: pots pagar en euros, però no et treuran els punts per continuar conduint malgrat hagis fet una bestiesa. Un mes després de l'aprovació de la reforma de la llei, els morts en accident de trànsit han repuntat a tot l'estat. Quina vergonya!
Espero que aquestos dies tinguem pau i que poguem gaudir-los amb els que estimem, i amb els que potser no tant. Al cap i a la fi, tots som humans. Bones Pedalades!
Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada