dimarts, 20 d’octubre del 2009

ANEM A LA BICICLETADA POPULAR PER LA LLERA DEL RIU LLOBREGAT I ESTRENEM BANDEROLES


18 d'Octubre de 2009.
A Bicibaix hem fet banderoles noves.
A partir d'ara, quan sortim tota la colla, les portarem i així donarem a conèixer el nostre grup d'una manera més explícita.
Hem aprofitat aquesta Bicicletada Popular que ha organitzat la Diputació per fer l'estrena.
És una passejada que fem tot sovint, perquè la tenim molt al nostre abast, però és tan agradable de fer que no ens en cansem mai.
No sé quanta gent hi ha participat, però com que no hem sortit tots a l'hora i tothom anava al seu ritme, hem anat molt tranquils, aturant-nos pel camí a observar qualsevol cosa que ens cridés l'atenció.
De vegades, però, les coses no surten tant "rodades" com voldríem i avui hem tingut dues incidències. A la bici de l'Elena se li ha punxat una roda, que després de reparar-la ha pogut continuar el camí, però a la del Sergi se li ha espatllat alguna cosa de l'eix de la roda del darrera i ell sí que no ha tingut més remeï que tornar a peu. Per sort no era massa lluny, a l'alçada de Cornellà.
La resta del grup continuem el camí fins al al Parc Nou del Prat, que és el punt d'arribada.
A mig camí ja ens hi hem trobat un punt d'avituallament i aquí n'hi trobem un altre, on ens ofereixen sucs, fruita i galetes. Desprès de descansar una estona i recollir un petit obsequi per haver participat, tornem cap a Sant Boi.
Teníem la intenció d'anar a la Colònia Güell a fer el vermut, aprofitant que aquest cap de setmana s'hi celebra la Festa Modernista anual, però arribem una mica justos de temps i canviem de plans.
El vermut sí que el fem, però al nostre poble, i així el Sergi, que ja era a casa, també ha pogut venir.

M.Àngels

1 comentari: