dijous, 24 de juliol del 2008

TARDA DE DISSABTE A LA PLATJA


Les sortides les anem adaptant segons l'època de l'any i a l'estiu en fem moltes a la tarda, que el sol ja no te tanta força i després podem disfrutar de pedalar al capvespre o de nit. Qui ho ha probat ja deu saber com n'és d'agradable!

Axí doncs, aquest dissabte passat vam anar fins la platja de Viladecans per banyar-nos i fer un berenar-sopar tots junts.


Vam sortir de Sant Boi vora les 6 de la tarda i amb un bon sol encara i amb molt de vent, vam anar pels camins agrícoles en direcció a Viladecans. Al passar per devant de Les Tanques, l'escola d'equitació que hi ha a mig camí, vam fer una paradeta per a veure'n els cavalls.

Després vam continuar pel carril bici de Viladecans, on ens van atrapar el David, la Espe i l'Andreu que van sortir més tard i tots junts (17 bicis) vam arribar a la platja poc després de les 7h.
Encara que l'aigua estava una mica picada pel fort vent que feia, ens vam banyar.

Entre la pedalada i el bany s'ens va obrir la gana i vam menjar-nos el que portavem per sopar.
I per postres: COCA AMB XOCOLATA! mmmm... no en va sobrar ni mica!
Poc despres ja vam tornar cap a casa abans de que es fes massa fosc, tot i així es nota que el sol ja comença a baixar i es pon més aviat, perquè l'últim troç de camí ja era ben fosc.

Un altre dia força divertit que si voleu, podeu veure'n les fotos: FOTOS

Apa vinga, fins un altre!

M.Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada