dimarts, 5 de febrer del 2008

FIRA DE LA CANDELERA A MOLINS DE REI I TROBADA DE DIUMENGE AL CASAL




Comença el febrer i a Molins de Rei s'hi cel.lebra la 157 Fira de la Candelera.
El dissabte dia 2 a les 10h., sortim cap a Cornellà on havíem de trobar-nos amb la resta de la colla. Feia un matí molt fred, doncs el sol era ben amagat darrera els núvols. Un cop tots junts, en total n'erem 11, vam agafar el carril bici que passa per Sant Joan Despí i Sant Feliu i després per la vora del riu continuem fins a Molins.
Com que vam donar bastanta volta i vam parar unes cuantes vegades, no vam arribar fins als vols de la 1h.
Les bicis les vam deixar en un descampat, habilitat en aquestes dates com aparcament per a cotxes, on hi havia un vigilant que molt amablement ens va dir que ens les vigilaria.
Un cop allà vam donar una volta per la Fira i després vam anar a dinar on hi feien una botifarrada, acompanyades de mongetes del ganxet, una torrada amb all i oli i un porró de vi. Hi va haver qui va preferir menjar-se un "kebab" que feien en una de les parades de la fira, cadascú va menjar el que li va venir més de gust.
Despres vam donar una volteta més per la fira, tot menjant-nos uns "xurros" amb xocolata i uns bunyols de Quaresma.
A quarts de cinc vam començar el camí de tornada tranquil·lament, sense presses, i a les 6 ja erem a Sant Boi.

Diumenge a la tarda ens vam trobar una bona colla al casal de Marianao, per xerrar i passar l'estona plegats, tal i com va proposar la Espe. Ho vam passar força bé, fins hi tot la Marta va portar una disfessa, aprofitant que era diumenge de Carnestoltes, que per cert a l'Andreu no li va agradar massa.

Hi han unes quantes fotos en l'album , si voleu les podeu veure.
Fins la propera.

M.Àngels.

1 comentari:

  1. Hola!!! Ja he afegit aquest blog als preferits. I també ja sé què faré per sopar: MONGETEEEEES!!!! Mmmmmm... no us van sobrar tiquets?

    Però per tastar els bunyols de quaresma, encara arribaré a temps aquest any, potser.

    molt maques les fotos, com sempre.

    Adéu!

    ResponElimina