dilluns, 11 de febrer del 2008

DECREIXEMENT !!


Si, si, DECREIXEMENT...
Devant de la crisi climàtica i econòmica que estem vivint, no creieu que tots plegats hi hauriem de pensar molt més?

Per això crec que tots els moviments que serveixin per a donar un toc d'alerta a la gent són bons.

Dissabte al vespre vaig llegir que ahir, diumenge 10, començava una marxa amb bicicleta, en que durant uns dos mesos recorrerà mes de trenta comarques i poblacions per compartir debats sobre decreixement i altres maneres de viure i d’organitzar-nos.

Així que el Jordi i jo vam decidir que aniriem fins a Sant Feliu de Llobregat, on hi feien la primera parada, i veure una mica com anava aquesta moguda.

Al voltant de les 2h., van arribar a la Plaça de l'Ajuntament de Sant Feliu un grup d'entre 40 i 50 ciclistes que havien sortit de la Plaça Universitat de Barcelona.

Vam trobar-nos amb alguns "Amics de la Bici" que també donaven soport a la marxa.

També ens hi vam quedar a dinar, doncs feien una calçotada popular. Va estar força bé, erem al voltant de 100 persones i hi va haver calçots per a tothom.

Per la tarda, la següent activitat era una xerrada i projeccions a l'Ateneu Santfeliuenc, però s'ens anava fent tard i nosaltres vam haver de marxar.

Espero que aquesta iniciativa tingui força acollida per arreu on vagin. http://www.tempsdere-voltes.cat/
Una bona pàgina per a més informació sobre el tema és http://www.decreixement.net/


Bé, aquí una mostra d'aquesta trobada: FOTOS



M.Àngels

1 comentari:

  1. Vaja, que només hi faltava l'Arcadi Oliveras...

    A veure si es fa un bon seguiment de la marxa als mitjans de comunicació i fem finalment un pensament, tots plegats, cap al decreixement, que una mica més d'austeritat no fa mal a ningú.

    A les fotos sembla que tots vinguin de la meva antiga facultat de polítiques de la UAB, així amb estètica kumba-okupa ;)

    ResponElimina