dissabte, 16 de novembre del 2013

TUTORIAL DE COM ENSENYAR A CIRCULAR EN BICICLETA PER CIUTAT (NIVELL 2)

TUTORIAL DE COM ENSENYAR A CIRCULAR EN BICICLETA PER CIUTAT (NIVELL 2)

Aquest tutorial, igual que el del nivell 1, l'hem dirigit a tothom que vulgui ensenyar a altres persones a anar amb bicicleta, sigui muntant una biciescola a qualsevol municipi del nostre país o fent classes més informals a amics o coneguts.

El nivell 2 cal fer-lo amb persones que tinguin superat el nivell 1. També és important que tinguin assolit saber pujar i arrencar amb la bici igual que saber baixar i frenar, o sigui això. De vegades, és necessari fer prèviament unes quantes sessions de les habilitats que cal tenir al final d'aquest nivell 1 per assegurar-nos que podem seguir ensenyant les persones a circular per ciutat amb seguretat, que és l'objectiu del nivell 2, tal i com es veu en aquests vídeos a continuació:


Final nivell 1 i principi nivell 2 from Bicibaix on Vimeo.


Nivell 2. 1a part from Bicibaix on Vimeo.


Nivell 2. Circular per ciutat (2a part) from Bicibaix on Vimeo.

Nivell 2. Circular per ciutat (3a part) from Bicibaix on Vimeo.

Al final del nivell 2, les persones han de ser capaces de circular amb bicicleta, per ciutat o per camí. El domini de la bicicleta s'aconsegueix amb molts hores de rodatge, i recomanem una circulació defensiva, amb marge d'anticipació de les possibles maniobres d'altres persones o vehicles. Recordeu sempre que cal pacificar el trànsit i compartir l'espai amb els altres, i això demana respecte per un mateix i per tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada