diumenge, 24 de novembre del 2013

SORTIDA CONJUNTA AL PARC DE TORREBLANCA

Avui les associacions de defensa de la bicicleta, Bici Baix Llobregat i Amics de la Bici, hem fet una sortida conjunta, portant les nostres banderes a les bicis tal i com veieu a la primera foto.

Llàstima que finalment no hagi pogut venir ningú de La Saboga. Però la sortida ha estat bonica i divertida, malgrat algun detall d'organització que sempre és millorable. El tema és que hem donat massa poc marge de temps al grup d'Amics de la Bici que venia des de la Plaça Espanya, de Barcelona, per tal que pogués arribar puntual al lloc de trobada de Cornellà. I, com que el dia era fred, hem hagut d'esperar-nos prenent galetes i tè calent que alguns portàvem, o bé ballant.
Parc de Torreblanca
Finalment, però, ens hem trobat 23 persones amb ganes de passar-nos-ho bé i hem fet via cap al bonic Parc de Torreblanca, que queda entre els municipis de Sant Joan Despí, Sant Feliu de Llobregat i Sant Just Desvern. Allà ens ha sortit el sol i ja no feia fred. Un grup ha tornat a casa a dinar i l'altre hem pogut fer un picnic ben divertit amb un sol lluent. Esperem poder tornar a fer més sortides conjuntes i seguir passant-ho tan bé.

En aquest enllaç  trobareu les  fotos del Sergi Turiella. I en aquest altre les del Jordi Guibernau.

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada