diumenge, 9 de març del 2014

Des de Sant Boi cap al Viena

Tot i que alguns vehicles van més ràpid que la bicicleta, us puc dir que moltes vegades arribem abans. Recordarem aquella faula grega d'Essop, de la llebre i la tortuga. També cal tenir esment que l'objectiu principal de qualsevol desplaçament és arribar-hi, si Sant Cristòfol ens ajuda és clar. Qui ens dediquem a la mobilitat des d'una perspectiva global, incloent a tots els vehicles i a la gent que els fan servir, passem per moments pansits. El desànim ens guanya momentàniament per notícies que no ens plauen per manca de sensibilitat, per poder escoltar o transmetre el nostre missatge. Però també veiem que altres dies ens porten bones notícies, novetats que ajuden a fer el camí més alegre i recuperem forces per continuar el nostre viatge.
Sobre el tema de recuperar les forces us podem donar una bona notícia, doncs els establiments Viena acaben d'inaugurar aquest mes de febrer un local de restauració a Sant Boi de Llobregat. Seguint la seva política d'establiments en zones comercials, s'han situat al costat dels grans centres comercials del polígon de Sant Boi el seu local. Està ben comunicat, al costat de l'entrada i sortida cap al Prat de Llobregat.  La casualitat fa que també estigui aprop d'un parell d'entrades a peu i amb bicicleta al parc agrari: entre el pont de l'Alcamp, i la carretera de Santa Creu de Calafell. Com en tots aquestos establiments, disposa d'un ampli aparcament per a cotxes. La bona notícia és que també trobareu un aparcament per a bicicletes, amb unes U molt ben posades i senyalitzades. No ens cal res més, però tampoc menys. 

Des de Bicibaix els felicitem per aquest gest, perquè malgrat comportar una despesa no gaire elevada, sabem que moltes empreses no cuiden a tots els seus clients per igual. Una igualtat que sap ser equitativa, a cadascú lo seu. I aquest és un dels puntals en l'èxit i la progressió de les empreses. Esperem que algun dia altres empreses se n'adonin: sense anar gaire lluny, a veure quan el Decathlon, sí el mateix Decathlon, posa uns aparcaments per a bicicleta en U a la seva porta, com el Leroy o el mateix tanatori de Sant Boi, de l'empresa Serveis Integrals? Ja ho sabeu, després de pedalar sempre podrem anar a fer un mos al Viena, que el cos també necessita anar a les estacions de servei. Sabent que el nostre esperit també quedarà ben reconfortat pel detall que han tingut amb els conductors de bicicleta.

Sergi


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada