dilluns, 24 de març del 2014

CALÇOTADA-CARXOFADA DE BICIBAIX

Diumenge 16 de març de 2014.

Aquest diumenge la primavera s'ha deixat entreveure; tot el dia ens ha acompanyat un cel blau i una temperatura deliciosa per pedalar.
Com és usual ens hem trobat a la plaça de l'Ajuntament de Sant Boi un bon grup de ciclistes. Per a començar a fer gana hem anat fent camí cap a la plaça d'Europa i des d'aquest punt el grup hem rodat cap el parc agrari. Pedalejant pel camí de les Salines, el de Ferran Puig i el de Cal Francès passem vora les basses de Can Dimoni i deixem enrere els camps de Sant Boi. Estem prop de les instal.lacions de l'aeroport del Prat i, pel carril bici que trobem marcat arriben a la Terminal 1. Però no ens conformem en veure l'edifici per fora...


Els amplis ascensors ens ajuden a pujar fins el nivell setè de l'aparcament de cotxes, la vista que se'ns ofereix des d'aquesta alçada de l'espai natural del Remolar és meravellosa. La baixada per les rampes del pàrking tanca la visita a l'aeroport, però la nostra ruta continua cap a la platja. Visitem l'estany del Remolar i remullem una estona els peus al mar.

Tornem cap a Sant Boi desfent el camí rodat. A la plaça del Llobregat prenem l'avinguda de Sant Ramón i el Carrer de la Joventut fins arribar a la zona de picnic de Camps Blancs. Ens mereixem un bon dinar! Mentre uns preparen la barbacoa, altres paren taula i tots fem el vermut veient com es va preparant el foc. Calçots i carxofes aviat estan cuits i tothom ens entaulem a disfrutar del dinar i a fer petar la xerrada. Després de les postres la música llatina i africana ens fa ballar a tots nosaltres.
Una bona fi de festa!

Núria


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada