dimecres, 16 de febrer del 2011

RUTES PEL LLOBREGAT-Sant Andreu - Martorell

El nostre company de Sant Andreu de la Barca, José Portillo, ens envia un vídeo fet per ell mateix. Ens explica una ruta prou interessant que va des de Sant Andreu de la Barca fins a Martorell, passant per l'ermita del Palau, el Pont del Diable i acabant a la Torre Fossada.


6 comentaris:

  1. Hola he donat un tomb per aqui i he trobat molt interessant la web. soc de Molins i sempre tinc tirada d'anar cap el Delta del Llobregat o cap a Martorell, tinc pendent anar a la Rierada aixó que ho tinc aqui mateix.Fins un'altre!

    ResponElimina
  2. Hola Ferma,

    ens agradaria molt que vinguéssis a la sortida de la Rierada i a les que vulguis. Si vols que t'enviem les sortides per email escriu-nos a bicibaix@gmail.com
    Així sabràs que fem més coses de les que posen a la web i al blog.

    Marta

    ResponElimina
  3. Hola he visto el video poddias poner en que nivel de dificultas está.
    ¿Se puede hacer con niños?
    Jaume

    ResponElimina
  4. Estic buscant rutes per collserola i voltants, com el baix llobregat, he visitat diverses webs entre ells la via verda i bicibaix, he ullejat el aquests blog i els videos i tambè sóc de l'opinió que teniu que posar el grau de dificultat.
    Aquí us deixo el comentari.

    ResponElimina
  5. sí, el nivell de dificultat és important de posar. Gràcies, ho tindrem en compte i ja ho comentarem als nostres companys que fan vídeos, fotos i relats de les excursions.
    Marta (membre de Bici Baix Llobregat)

    ResponElimina
  6. Al Jaume li diria que, respecte a fer excursions amb nens, depèn de l'edat que tinguin i de com els hagin acostumat els pares. En tot cas, aquestes rutes dels vídeos no són molt dificultoses, nivell mig, amb algunes pujades. Hi ha algun tros on es pot baixar de la bici i caminar per no cansar-se tant. Però si és la primera vegada que sortiu amb nens i no hi teniu costum, primer busqueu rutes planes, segures i de pocs kms.
    Marta (membre de Bici Baix)

    ResponElimina