dijous, 11 de juny del 2009

NIT DE DISSABTE A BARCELONA

Dissabte 6 de Juny de 2009.

La majoria de sortides amb la colla les programem per poder-hi anar tots, però de vegades també en fem alguna d'improvitzada. Aquesta va ser així. Després d'anar al delta ahir al vespre, avui ens han vingut ganes de tornar a sortir a pedalar de nit.
He trucat a alguns dels companys per si volien apuntar-s'hi, pero no eren a casa, només he trobat al Manuel que ha acceptat encantat.
Així que el Jordi, el Manuel i jo hem fet una volteta per Barcelona.
Passant per Cornellà, l'Hospitalet i Belvitge, hem arribat a Plaça d'Espanya. Allà hem decidit de pujar a Montjuïc.
Per les escales mecàniques arribem al Palau i donem la volta fins la Foixarda, a l'altre cantó de muntanya.

El Manuel, que ho coneix molt, ens mostra llocs on nosaltres no hi havíem estat mai.

Baixant pel Poble Sec arribem al capdavall del Paral.lel i seguim pel Moll de la Fusta per anar a parar a la Baceloneta, on sopem de "tapeo", en una terrassa de la Plaça de la Barceloneta. Boníssim!

Després de sopar, sense pressa, fem un camí de tornada fantàstic, de ruta turística. Santa Maria del Mar, Barri Gòtic, Portal de l'Àngel, carrer Diputació i Plaça d'Espanya, on agafem el carrilet de les 12:45h.
Arribem a Sant Boi plovent, així que no ens etretenim gaire en el camí a casa...
M.Àngels


1 comentari:

  1. M. Ágels: sabes que admiro el trabajo que haces, y más, los resultados que obtienes. Es muy satisfactorio poder disfrutar de estos resúmenes (crónicas y álbum de fotos) que son un recuerdo vivo, y fiel, y que nos permite revivir, recrearnos y recordar..., sobretodo por que les imprimes una racionalidad,que es como una conversación, una comunicación entre compañeros en la que nos expresas (nos haces notar) lo que crees es digno de denotar.

    Recibe mi gratitud con un abrazo lleno de afecto. Manuel Plana

    ResponElimina