dimecres, 17 de juny del 2009

BERENAR A LA PLATJA DE VILADECANS

I continuant amb les sortides de tarda, aquest dissabte vam anar a berenar a la platja.

A les cinc de la tarda, a la Plaça de l'Ajuntament hi cau un bon sol.La Marta no està disposada a passar calor i es passeja per dins de la font una i un altre vegada, amb bici i sense...

Som vuit i decidim marxar quan gairebé són tres quarts de sis. Anem pels camins del Parc Agrari fins a arribar a la riera de Sant Climent, per on continuem fins a enllaçar amb el carril bici de Viladecans que ens portarà fins la platja.

Arribem a la platja de l'antic càmping Filipines i s'hi veuen un munt d'estels al cel, eren dels que practiquen Kitesurf, que és una forma de fer surf arrossegats pels estels.
Avui fa força vent i per això n'hi deuen haver tants.
Nosaltres, tot i que s'ha ennuvolat, ens banyem una estona i després berenem.
Aquesta platja té un accés amb horari restringit, així que a les vuit, que és l'hora de tancar, recollim els trastos i ens disposem a marxar. En aquell moment arriben el Miquel i el Sergi, que també venien a berenar amb nosaltres i decidim d'anar tots plegats a la platja del costat d'accés lliure.
El Miquel ha portat un tastet de coques del seu forn per a tots i el Sergi refrescos. El sol a punt de pondre's, sense núvols, ens envoltava en una càlida llum ataronjada que convidava a quedar-nos, així que tornem a berenar i passem una estona més vora el mar, s'hi estava tant bé...
El dia és llarg i a quarts de deu encara s'hi veu, però ara sí, recollim i marxem cap a casa.

Aquestes sortides de platja al capvespre només les podem fer a l'estiu, així que cal aprofitar-ho!
M.Àngels



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada