dimarts, 30 de setembre del 2008

5 ena PASSEJADA EN BICI -SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA-


L'últim diumenge de setembre i dins la setmana de la Mobilitat Sostenible, s'ha organitzat la cinquena passejada per diferents municipis, en la que aquest any s'hi ha afegit el nostre.


A les 10,30 del matí, prop de 250 ciclistes del nostre poble, ens trobem a la Plaça de Catalunya, des d'on sortim en direcció a Cornellà. Allà ens ajuntarem amb la marxa que vindrà des de l'Hospitalet, Esplugues i Sant Just Desvern. Tots junts continuarem el camí on s'aniran afegint ciclistes de Cornellà, Sant Joan Despí i Sant Feliu.

Sobre les 12 del migdia entrem al Parc de Torreblanca que és el punt d'arribada.
Ens reparteixen bosses, entrepans i números pel sorteig de tres bicis cedides per la casa Monty.
El Parc queda completament "okupat" pels ciclistes que esmorzem mentre el grup d'animació "Desastrosos Circus" actuen.
Després del sorteig de les 3 bicis, una d'elles per un dels participants de Sant Boi, tornem cap al nostre poble molt ben acompanyats per la Policia Municipal de Sant Boi, també en bicicleta.
El total de participants d'aquesta edició ha estat d'uns 1300 i segons les llistes, el nostre ha estat un dels municipis amb més participació. Aquesta passejada ha estat la més nombrosa de les 70 que s'han realitzat en tot Catalunya.
En arribar a la Plaça de l'Ajuntament vam agraïr als Municipals el seu bon servei i amabilitat en tot el recorregut.

Tant de bò hi hagin moltes més sortides en bici tan o més nombroses que aquesta i que "la bicicleta" s'implanti cada cop més per a tot arreu.



M.Àngels


1 comentari:

  1. pues si pasamos un buen dia soy el manolo yo me vine un poco antes y salgo por lo menos en 3 fotos jejej venga gracias por poner las fotos

    ResponElimina