dijous, 11 de setembre del 2008

Sortida Via verda Ribera D'ebre( nivell mig)

Hola a totes i a tots,

Soc l'Ignacio Morán i us convido a fer aquesta sortida el cap de setmana del 18 i 19 d'octubre.
Necessito que la propera setmana em confirmeu la vostra intenció d'apuntar-vos a aquesta sortida. No us decebrà ,és una sortida per tota la família.
Bé, sobretot per què he contactat amb un alberg a Horta de Sant Joan i he de demanar-li la sol.licitud per una habitació per nosaltres que, de moment tenen lliure. És una habitació de 10 o una altre de 14 persones (ampliable a 15) sense bany per 23 € per persona per dormir i esmorzar. Tenint en conte que les places per fer aquesta sortida són limitades, o sigui que el grup que farem com a màxim serem 15 persones; heu de confirmar el més aviat possible per poder fer la reserva.
El planning serà el següent:

- Sortida de Barcelona Sants pel matí aprox. a les 9:19 amb un tren regional cap a Tortosa ( la gent que venim de Sant Boi ja quedarem a la estació dels FGC) i la resta dels de Barcelona o rodalies podem quedar allà mateix a la estació de la Renfe a les 8:40 hores (per no tenir problemes a l'hora de comprar els billets (11 € l'anada), que s'han de comprar el mateix dia)
- Arribada a Tortosa i ens vindran a buscar amb un vehicle per portar-nos a nosaltres i a les bicis cap a Horta de Sant Joan (preu aprox. 12 €)
- Dinar i visita per la tarda a Horta de Sant Joan i petita sortida pels voltants amb la bici (opcional via verde del Zafàn aprox. 35 Km. L'han obert fa menys d'un any i no la conec però està totalment acondicionada.)
- Sopar pel poble i anar a Dormir.

-Al dia següent, ben d'hora recollim i esmorzem i fem la baixada per la via verda fins a Tortosa dinant pel camí.
- Per la tarda agafarem el tren de tornada cap a Barcelona Sants.

Recomanacions:

- Portar les bicicletes en bon estat i amb petites eines i sobretot per reparar punxades.
- Hi han més de 30 túnels i la majoria sense llum s'ha de portar llum de devant.
- També portar material reflectant com armilles o pinces de pantaló o d'altres.
- És molt recomanable portar banyador per poder fer una remullada al santuari de la Fontcalda.

El meu contacte és:

Ignacio Morán
Tf: 936301693
email: hagalaz9@hotmail.com

Us espero
Una abraçada, Salut a tots.

1 comentari:

  1. si heu de passar una tarde a Horta, us recomano que aneu a la muntanya de Sta. Bárbara,visiteu el convent i la cova de Sant Salvador i, camineu una mica (1 h.) fins al cap d'amunt de la muntanya, la vista s'ho val i no és massa complicat.

    ResponElimina