dilluns, 29 de setembre del 2014

11A PASSEJADA EN BICICLETA

El passat diumenge 28 de setembre, vam participar a l'11a Passejada en Bicicleta, una pedalada que s'organitza cada any amb motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura, i que va a càrrec dels ajuntaments de L'Hospitalet, Esplugues, Sant Joan Despí, Cornellà, Sant Boi i Sant Feliu. Tot i la pluja intensa, vam fer tot el recorregut des de Sant Boi fins al parc de Torreblanca de Sant Feliu. 

Enguany, des de Bici Baix Llobregat, hem volgut fer una activitat més reivindicativa que va consistir a portar penjats a la bici slogans del que volem: ACCESSOS PER A VIANANTS I CICLISTES IGUAL DE SEGURS, RÀPIDS I DIRECTES QUE ELS QUE TENEN ELS COTXES. 

També vam voler remarcar que LA BICICLETA NO ÉS NOMÉS ESPORT, ÉS TRANSPORT! i que volem aquest tipus d'accessos a totes les obres noves. VOLEM CIRCULAR BÉ CADA DIA, NO NOMÉS EL DIA DE LA PASSEJADA. A més, vam repartir uns 300 fulletons de les nostres reivindicacions als participants, a la regidora de mobilitat de l'ajuntament de Sant Boi, Sra. Elena Amat i al vicepresident de l'AMB i alcalde de Sant Joan Despí, Sr.Antonio Poveda. Properament penjarem un video d'aquesta passejada amb la nostra acció reivindicativa.

Marta



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada