diumenge, 16 de desembre del 2012

Marató per l'alt Baix Llobregat

Aquest diumenge, 16 de desembre, tot i coincidir per casualitat amb la Marató de TV3, hem fet una sortida des de Sant Boi cap a Esplugues i amb destinació al Parc de Cervantes, a l'entrada de la Diagonal de Barcelona. Erem set només, però el dia acompanyava amb un bon sol, i un aire calentó de ponent, que ha fet enfilar la temperatura dels 14 graus fins als 20 del migdia. Hem anat rodant, pel pont del riu que el travessa, i girant cap a la carretera d'Esplugues, fent la pujada fins al pont d'Esplugues. No ho feiem com els Set Magnífics de l'Oest, ni hem anat a trobar els estudis de la mítica Esplugues "City", on es van rodar algunes películes de "tiros", que estava a tocar a l'autopista. En canvi, sí que hem descobert el parc i la part antiga d'Esplugues, que amb la seva verdor i serenor ens portava a temps reculats. 
D'allà hem enfilat fins a la rotonda del restaurant La Masia, on es pot passar l'autopista per sota, i creuem a la part superior de la Diagonal, pujant pel costat del restaurant dels Tres Molinos, i per davant de l'Hospital de Sant Joan de Déu. Baixant una mica més enllà, ja ens trobem a l'entrada superior del Parc de Cervantes. En un arbre per sobre de les escultures dels "Dos Rombes", del famós l'Andreu Alfaro, recentment traspassat, i sota l'escalfor d'un sol plaent, ens hem assegut esperant a la nostra amiga Helena. Mentres feiem una mica de pica pica, seiem prenent l'herba i escoltant la música portàtil de l'Alex. 
Quan ha arribat l'hora, uns quants ja hem agafat el camí de tornada. Teníem l'opció del Trambaix, o bé, davallar fins a la carretera de Cornellà, que també ens portava fins al pont del riu Llobregat. Al final, hem fet volta per la banda alta, fins a retrobar la carretera d'Esplugues. La tornada ens ha dispersat, però hem pogut gaudir d'un bon dia fos com fos. Els camins tenen molts viaranys, ens fan donar voltes, però també ens fan trobar racons nous i meravellosos. Doneu un cop d'ull a les fotos que hem fet de record.

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada