dissabte, 22 de setembre del 2012

Temps de carbasses i carbassots

La sortida a la platja de Viladecans va anar força bé. Malgrat que hi havia alguns núvols, o gràcies a això, vam poder anar en bicicleta comfortablement. I qui va tenir ganes es va banyar a la platja, tot jugant amb les onades engrescadores i l'aigua temperada. 
A la tornada, voltant pels camins a la vora dels camps, vam enxampar aquesta foto amb un munt de carbasses. Al setembre ja podem agafar-ne per fer unes bones sopes. Per això, suposo que si els alumnes no aprovaven els exàmens de recuperació de setembre, ja els hi podien caure unes bones carbasses.
Espero que el nostre pagès no s'empipi si reparteixo unes quantes entre els estudiants que no han aprovat el curs. La primera seria per a Mr. Adelson, però estic molt content de donar-li, ja que ha estat una sort per a la nostra comarca. La segona la donaria al Fòrum de la Mobilitat del Baix Llobregat organitzat aquesta setmana passada, on només apareixien els temes de vehicles a motor i transport públic: bus o tren. Les infraestructures sempre estan dedicades a una part de la mobilitat. La superestructures que deixen diners estan sempre al seu cap i al seu cor. Tants anys de parlar-los de la mobilitat global i encara no entenen de què! Sabem que s'han fet millores, però petites, en comparació, per compensar als vianants i ciclistes.
Per sort, sempre podem agafar la bicicleta i sortir pel nostre compte. Som independents i no cal que ningú ens vingui a pedalar per nosaltres, excepte en el cas d'una bicicleta elèctrica, és clar.
Si teniu ganes, encara podem donar el nostre suport a la parella del Baix Llobregat que faran una volta al món amb les seves bicicletes. Bicicleta i manta, tot i que se'ls veu ben preparats per a fer cicloturisme mundial. Potser també podran passar pel Parc Bolívar de Medellín i saludar a la Diva Dany, que estarà fent riure a la seva gent. Almenys podrem gaudir d'unes bones estones, a desgrat de discursos i conferències tècniques i polítiques, que queden molt lluny de la classe i les classes magistrals. Aprofitem els darrers dies d'estiu, agafem la bicicleta, i preparem la tardor, amb un bon paraigües, o una capelina, que la pluja no serà fina. 
Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada