diumenge, 3 de juny del 2012

El Llobregat de cap a peus

L'altre dia es va fer la sortida organitzada per l'empresa Manresa en Bici, que el cap de setmana del 26, 27 i 28 de maig van anar des de les fonts del Llobregat fins a la seva desembocadura. La cooperativa vol aprofitar els valors turístics i culturals del territori per on passa el riu, i en la mida de les possibilitats de Bicibaix, com a associació, encoratgem aquestes iniciatives. Dos companys nostres, l'Àlex i el Forens els van acompanyar un tros. Els podeu localitzar en la foto de grup.


No creiem que siguin les últimes activitats, i estem segurs que més gent anirà desenvolupant aquest sector econòmic a les nostres comarques. I que el seu benefici és molt gran per a una inversió tant baixa. Tanmateix aquesta idea no és gaire compartida a nivell de moltes administracions públiques, que com la Diputació de Barcelona creuen que és millor posar un milió d'euros per a un campionat de Fòrmula 1 al Vallès. Diuen que aquestos diners són una bona inversió, però ens recorda el forat de Bankia. Aquestos diners, i els que posarà l'Ajuntament de Barcelona, serviran per pagar l'augment de quota que els ha posat el Míster Bernie Ecclestone. Com diu el cognom d'aquest senyor, tindrà un cor de pedra quan aquí estem retallant en salut i educació. Potser també per les seves venes circulen plenes de gasolina. Per a alguns càrrecs, algunes fotos són més importants que el benestar de molta gent. La frontera entre el servei públic i la prevaricació cada dia és més prima. 
Com sempre, cadascun de nosaltres anem decidint en el dia a dia. Sabem que un dia la gasolina s'acabarà, però el nostre món no, ja que la natura és més forta que nosaltres. Amén.

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada