dilluns, 6 de febrer del 2012

BOTIGA AMPLIADA I VENDA DE BICICLETES ELÈCTRIQUES


La botiga de bicicletes de Sant Boi de Llobregat, Bike Boi, va inaugurar el nou local dissabte passat, 4 de febrer. L'establiment continua situat al C/ Mossèn Cinto Verdaguer, uns metres més amunt i a l'altra vorera, una mica més a prop de Pl. Catalunya. Recordem als socis de Bicibaix que teniu un descompte del 10% en compra de materials per a la bicicleta i reparacions. També volem destacar especialment la venda d'un nou model de bicicletes elèctriques, molt bones per a desplaçaments diaris per ciutat, plegables i només per 895 euros! Només els falta posar un cistell al davant, com en la Brompton, per a portar les coses de cada dia, llibres, compra, etc. L'empresa està a Barcelona i són bicicletes ideals per a guardar en el Bicibox. Jo en vaig provar una i vaig fer la superpujada del Mercat de la Muntanyeta fins a dalt del Parc com si res. Ideal per anar a treballar, no cansar-se fent un exercici tranquil i no arribar suat. Més informació a la seva web
En aquest enllaç trobareu més fotos de la inauguració. A veure si la gent, mica en mica, s'anima. Això és part de la solució del futur immediat.
Marta

PD: Ens alegrem que malgrat la crisi econòmica, les vendes de les bicicletes vagin endavant. Pensem que continua sent un bon mitjà de transport, a més de lleure o esport, i apte per a totes les butxaques. Enrecordeu-vos que al Baix Llobregat trobareu força botigues: Zima Bicis, a Sant Feliu, o Bicicletes Amat a Molins de Rei, entre moltes d'altres, que van donant suport als nostres usuaris de la bicicleta.
Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada