diumenge, 19 de desembre del 2010

Bicibaix col.labora amb la Marató de TV3

Aquest dissabte Bicibaix va muntar una parada al Mercat de la Muntanyeta de Sant Boi. Es va fer com a col.laboració de l'entitat dintre de les activitats que el casal de Cal Ninyo organitza per recaptar diners per a la Marató de TV3. La jornada del 2010 està dedicada a les lesions medul.lars i cerebrals. 
Així com altres anys estava més adreçat a malalties físiques i mentals, enguany ens afectava més directament, ja que el tema de les lesions medul.lars va lligat moltes vegades als accidents de trànsit. Sabem que no s'entra gaire a fons en les causes de la malaltia, però no vull oblidar-me de que aquesta plaga és una conseqüència de l'abús que fem dels vehicles motoritzats. 

Ens vam aplegar una colleta a l'esplanada del mercat, al costat de la minideixalleria i a l'escalf del sol del matí. Després de muntar la parada i un entoldat, que ens va portar una mica de feina per la poca pràctica, cap a les deu ja estàvem donant veus pel megàfon per recollir diners. Apart del material cedit per la botiga Bikeboi de Sant Boi, també comptàvem amb l'ajuda de la secció d'Educació Viària de la Policia Local, que ens va deixar uns cons i cinta per fer un petit circuit d'habilitat en bicicleta.

Vam recollir una mica més de 200€, xifra semblant a la de l'any passat. De totes maneres, considero que enguany, tot i la falta d'ànims de la gent del carrer, encara vam tenir bon temps i vam passar un matí ben entretinguts.  Gràcies a tothom per les vostres aportacions personals!

Sergi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada