dimecres, 21 de gener del 2009

ESMORZAR A OLESA DE BONESVALLS

Aquest diumenge passat vam anar a Olesa de Bonesvalls on l'Ignacio ens va convidar a provar unes llangonisses de Mallorca i també unes torrades de pa de sègol molt típic de "ses" illes.

En arribar vam fer un bon foc, que va anar bé per escalfar-nos. Quin fred feia aquell matí! L'herba estava tota gebrada i l'aigua dels bassals era un glaç.

Mentre el foc anava fent brases, vam anar a fer una caminada fins a una font que coneixia la Joana. Ella i el seu marit, que viuen a Olesa, són amics de l'Ignacio i comparteixen un petit hortet on després d'esmorzar vam anar-hi tot passejant.

Aquest hort és prop de l'antic Hospital de Olesa. És un edifici medieval, fundat per Guillem de Cervelló, on s'hi acollia els peregrins i caminants que feien el trajecte de Barcelona a Vilafranca del Penedès.

Per cert, les llangonisses estaven boníííííssimes i les torrades també, no sé pas què passa, però quasi sempre estem menjant,oi?? ja cal que pedalem força, ja...


les fotos


M.Àngels

1 comentari:

  1. Sí, potser al final haureu de canviar el Logo i el nom de l'associació i dir-vos Bici-tastadors-de-productes- gastronòmics-balears-baix...

    ResponElimina