dijous, 3 d’abril del 2008

SORTIDA A LA PLATJA DE VILADECANS

Diumenge, 30 de Març de 2008.


A les 10h. del matí i amb una mica més de mandra, doncs la nit abans haviem canviat els rellotges a l’horari d’estiu, ens vam reunir a la Plaça de l’Ajuntament.
El grup va ser molt nombrós, en total 50 persones de totes les edats.

Vam començar sortint de Sant Boi pel camí agrícola de les Salines, per a continuar pels camins rurals, passant per la riera de Sant Climent fins a arribar a la Carretera antiga de Valencia (també coneguda per la “de les escombraries” o la dels "chatarreros”). Només uns 200 mt. que vam haver de fer pel voral de la carretera fins arribar al nou carril bici de Viladecans. És un carril bici que acaba en un pont per sobre l’Autovia de Castelldefels i molt aprop de la platja. Vam anar fins la Reserva Natural del Delta i d’allà, vorejant la Riera de sant Climent vam arribar a la platja. En total uns 15 Km.

A l’aparcament del Parc hi havia moltíssima gent. Es cel·lebrava la Plantada popular d’arbres al Delta.

Un cop a la platja, vam estar-nos-hi una estona, que s’ens va fer molt curta, doncs feia un dia fantàstic. Però haviem de tornar a dinar a casa. Així que a quarts de dues vam sortir de tornada.

Fora d’una topada entre dues bicicletes amb el resultat d’algun cop i algunes rascades, res massa greu, i d’una cadena trencada que el Carles va arreglar, tot va anar força bé.

A les tres tocades vam arribar a la Plaça de l’Ajuntament. També hi havia força gent doncs s’hi cel·lebrava la 9ª Carxofada Popular.

Un èxit de sortida, ja que per la quantitat de gent que s’hi va apuntar tot va anar molt bé.

Les fotos de la sortida les podeu veure al meu album de fotos i a l'album del Sergi .

Apa, fins la propera.



M. Àngels

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada