dimarts, 15 de maig del 2007

SORTIDA NOCTURNA PER BARCELONA

Aquest dissabte dia 12 de Maig, vam fer l'excursió programada per anar a passejar per Barcelona de nit. Ens vam trobar puntualment a les sis de la tarda davant de l’estació dels FF.CC. i decidim d’anar fins a la gran ciutat en bici. Passant per Cornellà, Bellvitge i l'Hospitalet, vam arribar a la Plaça d'Espanya, des d’on varem baixar cap a mar pel carril bici del Paral.lel. Després d’un passeig molt agradable, entre el Moll de la fusta i la platja de Nova Icària, que s’allargà fins a la posta de sol, vam fer una parada tècnica per a “repostar”.

Sopem doncs, en una terrassa on xerrant, xerrant, se’ns fan les onze, hora en que sortim per fer una passejada pel casc antic. Vam pujar fent aquesta ruta: Sta.Maria del Mar, el Born, Plaça del Rei (on s’hi feia una actuació de musica amb molt d’ambient), Plaça Sant Jaume, la Catedral, portal de l'Àngel, Passeig de Gracia, tornant ja, i en passar per la Rambla de Catalunya vam aprofitar per veure l’exposició itinerant de les escultures d'Igor Mitoraj, que estan posades al llarg de la Rambla, espectaculars!

Tot badant vam arribar fins la Gran Via i ja hi continuem fins a arribar a la Plaça d'Espanya, on vam agafar el carrilet en direcció a Sant Boi. A la una tocades ja havíem arribat. Va estar una vetllada molt agradable Rient , per a repetir-la, ara que ve el bon temps, no us sembla? Ah, si voleu veure unes fotos d’aquesta passejada mireu-les a l'enllaç.

M.Àngels #

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada